ok СИСТЕМ 48 - Општина Шид
СИСТЕМ 48 - Општина Шид
Пријава проблема | Преглед пријава
Пријава проблема

За решавање Ваших проблема сада је довољан један једини телефонски позив или приступ Интернету и овом порталу. Цео систем је осмишљен да би Вама био на услузи и као такав Вам стоји на располагању 24 сата дневно.

- По цени локалног разговора можете пријавити проблем.
- У најкраћем року дежурне службе јавних предузећа излазе на терен.
- У року од 48 сати ћете добити одговор о статусу решавања Вашег проблема.

Развој СИСТЕМА 48 поспешује позицију наше локалне самоуправе и омогућава привлачење инвестиција и отварање нових радних места.

СИСТЕМ 48 представља јединствен информациони систем у Европи којим се у року од само 48 сати решавају проблеми грађана. Служи за боље управљање општином и квалитетнијом контролом јавних предузећа.

Обједињујући рад свих јавних предузећа у општини Систем 48 омогућава решавање проблема и захтева грађана, располагање средствима на нов, модеран и функционалан начин заснован искључиво на техничким подацима и чињеницама.

Систем је у потпуности у функцији грађана који помоћу њега лакше и брже решавају проблем из домена комуналних предузећа.

Општина Шид, у циљу што ефикаснијег рада и боље комуникације са грађанима, је успоставио рад Цалл центра. Референту који брине о свим примедбама или похвалама служби које су у саставу општинске управе и јавних предузећа чији је оснивач Општина Шид можете се обратити на следећи начин:

- лично (у канцеларији бр. 2 Општинске Управе Шид, Карађорђева 2)
- телефоном на број 022/712-511 на који се у току радног времена општине јавља референт
- преко формулара који се налази на овој страни

Ако желите да Вас референт информише о статусу поднетог захтева, оставите податке како би референт могао да Вам одговори (Телефон или/и СМС или/и е-маил)

Уколико Вам је потребно додатно објашњење неког поља пређите показивачем преко тог поља.
* 

* 

* 

* 

* 

 

* 






Да бисте поставили локацију проблема потребно је маркер превући на тачно одредиште на мапи.

Google Maps

Поља обележена звездицом * су обавезна.

system48 © 2010 developed by RCR Banat