Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Сајам инвестиција Нови Сад 2012

Сајам инвестиција Нови Сад 2012

sajam-investicija

Општина Шид учествовала је на 7. Сајму инвестиција ИНВЕСТЕХПО у Новом Саду,где су представљени инвестициони потенцијали и пројекти.

У три дана трајања сајма, своје потенцијале и пројекте из области туризма, инфраструктурног развоја, индустријских зона,  представиле су 44 локалне самоуправе из Србије и региона .

Штанд Општине Шид био је веома запажен и посећен а присутни су показали занимањеза видео презентације потенцијала као и за презентоване пројекте. Посебно занимање показали су гости представници Словачке амбасаде, представници Општине Ковачица, Привредне коморе Републике Српске и Привредне коморе Војводине које су угостили и са њима непосредно контактирали организатори и домаћини штанда наше општине Вујадин Васић члан Општинског већа, Душан Стефановић Шеф кабинета председника општине и Одељење за развој.  

Такође су заинтересованст показале одређене фирме за консалтинг којима је интерес привлачење страних инвестирора у Србију а посебно им је Шид био интересантан због свог положаја

Сајам су посетили и  представници локалне самоуправе Срђан Малешевић Заменик председника општине, помоћник председника општине Ђорђе Томић, начелник Општинске управе Ромко Папуга као и директор Туристичке организације Шида Мирослав Јањић који су такође имали прилику да се сусретну са гостима и свако у свом домену допринесе успостављању сарадње на реализацији пројеката што и јесте циљ оваквих манифестација.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Сајам инвестиција Нови Сад 2012