Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе ЈКП Стандард Шид

ЈКП Стандард Шид

 

ЈКП Стандард Шид

Предузеће ЈКП "Стандард" Шид је први пут основано као самостално предузеће у јулу 1979.године. У децембру 1998. године припојено је ЈКП "Водовод" Шид, да би се 10.10.2001. године формирало као самостално предузеће.

Од оснивања до данас ЈКП "Стандард" Шид се стално опремао и проширивао врсте услуга које пружа корисницима. Запослени радници распоређени су по организационим јединицама у оквиру предузећа.

ДЕЛАТНОСТИ:

• Комуналије - Као основна делатност предузећа издваја се изношење и депоновање кућног и индустриског отпада.
• Градско зеленило - Пружање услуга одржавања зелених површина подразумева одржавање паркова, дрвореда, зелених оаза, уређивање цветних рундела, саобраћајница, дворишта, гробаља и слично.
• Пијаца и Вашар - Градска пијаца у Шиду се налази у самом центру града, док се организовање вашара изводи на "Вашаришту" сваког 15. у месецу.
• Паркинг сервис - је једна од новијих организационих јединица која регулише одржавање и наплату паркинг простора у три зоне.
• Погребна служба – Пружање погребних услуга. Седиште Погребне службе се налази у Улици Црала Лазара, код православног гробља.
• Димњачарска служба – Чисти, контролише и одржава димоводне и ложишне објекте на подручју територије за које је овлаштена.

Седиште ЈКП "Стандарда" се налази у Шиду, у улици Светог Саве бр.80

Телефони дирекције су:
022/712-558
тел/фаx: 022/710-060

 

​ 

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе ЈКП Стандард Шид