Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Наставак седнице Скупштине општине Шид

Наставак седнице Скупштине општине Шид

 nastavak sednice

Седница Скупштине општине Шид, која је започела 30. августа  2012. године, данас је приведена крају. Седници је присуствовало 35 одборника. Усвојена је Одлука о ребалансу буџета  за 2012. годину и донета Одлука о именовању директора Музеја наивне уметности „Илијанум“ и вршиоца дужности директора Јавног предузећа „Завод за урбанизам“ Шид. За директора Музеја наивне уметности „Илијанум“ именована је Љубинка Пантић,  а као вршилац дужности директора ЈП“ Завод за урбанизам“ постављен је Милан Јандрић.

 Четврта тачка дневног реда, која се односила на измену Решења о разрешењу и избору председника, заменика председника и чланова Одбора за привреду и заштиту животне средине, није усвојена, али ће бити разматрана у будућем периоду.

 skup

Председник општине Шид Никола Васић је овом приликом изјавио:

“ За следећи петак се планира нова седница Скупштине општине Шид и по неким редовним процедурама о темама које ће бити на том дневном реду треба да расправљају и да донесу своје мишљење и ставове сви скупштински одбори као радна тела. Општинско веће као иницијатор предлога тих тачака дневног реда, односно  измена и допуна, у току данашње седнице ће расправљати о темама које су везане за разрешење и именовање директора јавних предузећа, управних одбора јавних предузећа, школских одбора и школских установа.Овога пута нисмо предложили Решења за надзорне одборе, тако да ће то бити једна од тема за наредну седницу Општинског већа.“

​  

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Наставак седнице Скупштине општине Шид