Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Одржана седница СО Шид

Одржана седница СО Шид

Данас је у скупштинској сали одржана четврта по реду седница СО Шид. На самом почетку седнице којом је председавао Др Бранислав Мауковић, председник СО одата је почаст трагично преминулом деминеру Радету Алимпијевићу из Моровића.

На предвиђеном дневном реду било је 60 тачака али је у дневни ред уврштено и констатовање оставки три одборника: Ђорђа Томића (СНС), Дејана Којића (ДСС) и Љубице Момчиловић одборника ДС-а након чека су потврђени мандати Данијели Марковић (СНС), Александри Шпановић (ДСС), Зорану Видовићу (СНС) и Милану Башићу (ДСС).

Након што су новизабрани одборници положили заклетву седница је настављена. За чланове већа на сталном раду изабрани су Вујадин Васић, Дејан Логарушић и Милан Жанплонг.

Уследила су решења о разрешењу и именовању чланова одбора а нако тога и разрешења и доношење решења о именовању вршилаца дужности директора јавних предузећа и установа.

На период до једне године именовани су: Зоран Семеновић в.д. директор ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште Општине Шид, Александар Јовановић в.д. директора ЈКП „Водовод“, Предраг Вуковић именован је на функцију вршиоца дужности директора ЈКП „Стандард“ Шид.

За вршиоца дужности ЈП спортски центар Шид именован је Миодраг Марковић, в.д. директора ЈП за радиодифузну, новинску и издавачку делатност Радио Шид именован је Никола Видић, в.д. директора Културно образовног центра Бранислав Николић.

У Галерији слика „Сава Шумановић“ Шид за вршиоца дузности на период до једне године именована је Весна Буројевић, у установи за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид за вршиоца дужности именован је Влада Колар а за вршиоца дужности директора Туристичке организације Шид именован је Мирослав Јањић.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Одржана седница СО Шид