Општина Шид

Ви сте овде: Насловна
Up

Сот

Интерни акт - МЗ Сот

 

Статут МЗ Сот

 

ПРАВИЛНИК О КОРШЋЕЊУ СРЕДСТАВА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ Сот

 

ПРАВИЛНИК О ПОТРОШЊИ ГОРИВА МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА Сот

 

 
 
Powered by Phoca Download

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна